En het allerbeste; je hoeft de deur niet uit, want de Traveling Tailor van Ready to Be Suited komt gewoon bij je thuis, zonder extra kosten!

Sterker nog, als je deze week nog een afspraak maakt krijg je 10% korting op ALLES!

Dus wacht niet langer, boek een afspraak en samen zorgen we voor de meest succesvolle feestdagen die je ooit hebt meegemaakt!

DE FEESTDAGEN KOMEN ER WEER AAN….

En net als het op tijd bestellen van je cadeaus, wil je ook nu al nadenken over wat je aantrekt als je gezellig met je familie aan het feestmaal zit.
Het laatste wat je wilt is 24 december in je kast kijken en erachter komen dat je niks hebt om aan te trekken. Je ‘nette’ overhemd van vorig jaar is half aangevreten door motten, je oude pantalon is versleten en dat colbert wat je in je hoofd hebt krijg je niet meer dicht omdat je bent aangekomen.

Je wilt je natuurlijk van je beste kant laten zien. Ze moeten niet denken dat je niks om ze geeft, of dat je niet succesvol bent.
Misschien wordt dit wel de eerste kerst bij je schoonfamilie?
Dan wil je dat je partner jou met trots voorstelt aan ouders, ooms & tantes en opa & oma.

Uiteraard neem je een fles goede wijn of een bos bloemen mee, maar zelf ben je óók een cadeau!
En hoe maak je nou een betere indruk dan met een prachtig shirt op maat in een strakke donkere kleur, of een feestelijke print?

En wat dacht je van een stoer gilet? Niks komt krachtiger over dan je (schoon)familie te laten zien dat je succesvol bent door te verschijnen in je eigen, op maat gemaakt gilet!

Boek deze week nog een afspraak en je steelt gegarandeerd de show!

SAMENSTELLEN VAN HET PAK OP MAAT

Een pak op maat kan op diverse manieren gemaakt worden. Je hebt de keuzen uit Semi traditioneel, Traditioneel, Full canvas en Handmade. Alle stof waar je uit kunt kiezen zijn uitsluitend van Italiaanse makelij die hebben van nature een zachte en soepele eigenschappen. Tevens zijn ze licht in gewicht. Naast een goed patroon, model en stof voor de buitenzijde is het binnenwerk van groot belang, daarom bepaalt niet alleen de stof maar ook de maakwijze.


Gebruikelijk is een maatpak in zwart, blauw of wit daarin hebben we per kleur tientallen keuzemogelijkheden. Wij werken uitsluitend en alleen met Italiaanse stoffen. Ons aanbod van stoffen bestaan uit zuiver scheerwol van super 80 tot super 180 of juist een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van bijvoorbeeld scheerwol, cashmere wol, zijde, katoen, linnen, etc.

Boek een afspraak!