De tailor

Traveling Tailor

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem!

Ready to Be SUITED komt naar jou! Onze Traveling Tailor reist het hele land door voor service op locatie. Hoe eenvoudig is dat!

Jij kiest namelijk zelf het moment waarop wij aan huis of op kantoor adviseren over jouw nieuwe maatpak. Gezamenlijk selecteer en combineer je de meest stijlvolle stoffen, voeringen en afwerkingen in uiteenlopende kleurenpaletten. Je maakt een afspraak door te bellen of te e-mailen. Op het gewenste tijdstip komen wij bij je langs. Dat kan bij je thuis zijn of op kantoor, of ergens anders waar het jou uitkomt.

De travelling tailor neemt uitgebreide maatseries mee van verschillende modellen. Aan de hand van de maatseries worden jouw maten opgenomen. Naast de maatseries nemen wij ook een breed scala aan stoffen, voeringen, kraagvilten en knopen mee. Indien gewenst, kun je ook initialen of een persoonlijk motto in de voering laten borduren.

Nadat de travelling tailor is langs geweest, duurt het ongeveer 4-8 weken voordat het maatpak klaar is. Dan maken we een afspraak om het pak te passen en te zien of er eventueel nog iets moet worden vermaakt. Nadat dit door een professionele kleermaker is geperfectioneerd komen we het pak persoonlijk bij je thuis brengen.

Je maakt een afspraak door te bellen of te e-mailen. Of maak rechtstreeks een afspraak in de agenda.

Wie ben ik

Radmer ter Beek, het gezicht achter Ready to Be SUITED, is een jongeman van 30 jaar en komt uit het prachtige dorpje Valburg. Hij is geboren in Arnhem. Op zijn 8e verhuisde hij met zijn ouders en broertje Laurens naar Zetten. daar groeide hij op tot hij na 16 jaar eindelijk zijn vleugels spreidde en het nest verliet, op naar de zelfstandigheid van het grote mensenleven.

Sinds hij van school af is heeft hij zo’n beetje alles gedaan wat je maar kan bedenken: van transport en logistiek tot Horeca, van ploegendienst tot marketing. Het enige plezier wat hij uit al deze werkzaamheden haalde was andere mensen helpen zich goed te voelen.

Radmer ter Beek, het gezicht achter Ready to Be SUITED, is een jongeman van 31 jaar en komt uit het prachtige dorpje Valburg. Hij is geboren in Arnhem. Op zijn 8e verhuisde hij met zijn ouders en broertje Laurens naar Zetten. daar groeide hij op tot hij na 16 jaar eindelijk zijn vleugels spreidde en het nest verliet, op naar de zelfstandigheid van het grote mensenleven. 

Sinds hij van school af is heeft hij zo’n beetje alles gedaan wat je maar kan bedenken: van transport en logistiek tot Horeca, van ploegendienst tot marketing. Het enige plezier wat hij uit al deze werkzaamheden haalde was andere mensen helpen zich goed te voelen.

Toen een van zijn beste vrienden ging trouwen moest hij mee om het trouwpak uit te zoeken. Als een kind in een snoepwinkel ging hij door alle stoffen, knopen en dassen om uiteindelijk het perfecte trouwpak samen te stellen.

achteraf zei de vriend: ‘Ik vond dat jij het beter deed dan die man van de winkel’. En zo begon het: na een lange speurtocht naar de fijnste Italiaanse stoffen en de beste coupeur was Ready to Be SUITED een feit!

Middel 2-100

Volg ons op Facebook

Volg ons op linkedin

Volg ons op Instagram